Barkrukken op de Horecava

Barkrukoutlet.nl staat met Horecameubilair Den Haag op de Amsterdamse Horecava beurs. Het is op zich niet nieuw dat we Horecameubilair Den Haag met haar meubelen en barkrukken op de Horecava zien staan. Barkrukken worden natuurlijk toch nog het meest gekocht door horecabedrijven.

Barkrukoutlet voor de particulier

Met Barkrukoutlet.nl zijn nu ook prachtige design barkrukken te betalen voor de particulier. En dat de particulier hier op stond te wachten is duidelijk te zien aan het succes van barkrukoutlet. Jacqueline Duijvestijn en Jacques de Vogel hebben een zeer mooie collectie design barkrukken samengesteld die zowel van hoge kwaliteit zijn en uitstralen als betaalbaar.

Kennis van barkrukken

Ook stoelen en tafels

Ook stoelen en tafels

Door jarenlange ervaring met de horecabranche en het bedienen van horecabedrijven in Nederland en België weet Jacques als geen andere wat de eisen zijn voor barkrukken en wat de klanten willen en nodig hebben. Door zelf in te kopen en te laten produceren kan er zeer voordelig worden ingekocht en dat merkt de klant meteen in de prijs die zicht op de markt niet laat vergelijken. Daarnaast zijn de barkrukken van zeer hoge kwaliteit en hebben ze juist die eigenschappen die een gebruiker van een barkruk nodig heeft om prettig te zitten.

Horecava 2015

Op de Horecava 2015 laat Horecameubilair Den Haag haar bijzondere collectie barkrukken zien aan het publiek. En dat dit opvalt op een drukken beurs als de Horecava wordt meteen duidelijk wanneer je het grote aantal bezoekers ziet op de stand.

De nieuwe collectie barkrukken hebben een zeer grote belangstelling van het publiek en zelfs RTL4 kan niet om de collectie horeca meubilair heen.

Bezoek jij nog de beurs die tot donderdag de 15e open is? Bezoek dan de stand van Horecameubilair Den Haag op stand 01.440

 

Leave a Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *