03.03.2011

Win gratis kleuradvies!

Tags: Inspiratie, actie, Histor, Woonexpress

Kleur in huis geeft sfeer. Maar hoe maak je nou een keuze uit het overweldigende kleuraanbod? En hoe stel je een palet samen dat past als een jas? Volg een kleurworkshop of nodig een kleurstylist bij je thuis uit via www.histor.nl. Wij mogen van Histor een gratis kleuradvies weggeven.

 

Kleuradvies aan huis

De Histor styliste denkt graag met je mee over de toepassing van kleur in huis. Over de combinaties die je kunt maken en hoe je je interieur daar op aan kunt laten sluiten. Het advies beperkt zich dus niet alleen tot kleur, maar de styliste bekijkt het totaalplaatje. Een kleur- & -interieurplan dus.

De kosten voor een stylist bij je thuis bedragen €195 euro (incl. BTW) voor een consult van 2½ uur + plan voor minimaal één kamer.

Je kunt kiezen uit 11 verschillende stylisten. Op de site van Histor kun je lezen wat elk van hen jou kan bieden. De keuze is aan jou!

 

 

Win een kleuradvies!

Huisstijl Woonblog mag een consult twv €195,- weggeven! 


Laat ons via redactie@huisstijl-woonblog.nl weten waarom jij graag kans maakt op een kleuradvies op maat en wie weet win jij een persoonlijk kleurconsult!

(actie loopt t/m 31 maart 2011)

 

 

Zelf aan de slag

Wil je alvast zelf aan de slag met kleur? Binnen het uitgebreide assortiment van Histor vind je een aantal kleurtrends voor 2011. Een uitgebreide beschrijving per trend lees je hier.

Wij vroegen Histor styliste Jelena om wat slimme kleurtips die je alvast een beetje op weg helpen.

 

Naturel look

Je ziet deze zomer veel neutrale huidtinten. Spannend als je die bij elkaar gaat gebruiken. Zorg er dan wel voor dat deze kleuren dezelfde verzadiging of kleurtoon hebben anders krijg je niet het gewenste effect wat past bij deze trend.

 

 

Blikvangers

In het Histor assortiment vind je een uitgebreide range aan bijzondere verfsoorten. Mat, glans of met een bijzondere textuur. Zoals bijvoorbeeld de bijzondere kleur 'Koper' uit het Metallics-assortiment. Let er wel op dat je de Metallic verf op een gladde muur aanbrengt. De nieuwe verflijn HistorONE heeft een uitgekiend kleurenpalet met mooie bruintinten in kalk- en extra matte muurverven. En wist je dat bijna alle kleuren van Histor te mengen zijn in schoolbordverf?

 

Zonnig geel

Geel gaat het maken de komende tijd. Met geel gaat de zon echt schijnen in huis. Vind je geel nog wat spannend en misschien wat heftig? begin dan klein, met een kussentje of wat kaarsen, het hoeft niet meteen een hele muur te zijn. Je zult zien, van geel word je vrolijk!

 

 

“Maar het belangrijkste advies is toch wel: Volg je gevoel, dat is de trend. Eigen is altijd goed,” aldus Jelena

 

 

Deel deze pagina via
Laat uw reactie achter* - verplicht veld

 
Reacties
    Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
Tagcloud
Zoek in het nieuwsarchief

Open of dicht

Ik heb het liefste een...

 
advertentie
Barletti